Ik heb tickets voor de 4 september editie, wat nu?

Half juni waren wij ontzettend blij, alle clubs mochten weer open, ook de Maassilo in Rotterdam.Gezien wij de reservering voor 4 september al 2 jaar hadden staan, zijn wij vol enthousiasme de voorverkoop gestart. Binnen 2 weken waren we bijna uitverkocht, maar wat daar helaas op volgde was het sluiten van alle clubs.

 Wij zijn daarom genoodzaakt het evenement te verzetten naar 27 november. Alle tickets blijven automatisch geldig voor de eerstvolgende editie. Hou onze evenement pagina de komende tijd in de gaten, want we hebben nog wat verrassingen in petto voor de line-up…

Alle kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie over de verplaatsing. De mail draaide om twee opties die kaartkopers van The Return of Psychedelic Rave worden aangeboden, namelijk:

1. Ik bewaar mijn ticket voor de editie van 27 november. Als je reeds een ticket hebt gekocht voor The Return of Psychedelic Rave, dan blijft deze gewoon geldig voor de editie van zaterdag 27 november. Je hoeft hier verder geen stappen voor te ondernemen. Superveel dank naar jou voor het kiezen van deze optie, we zien je op de dansvloer!

2. Je kunt ook een refund aanvragen via de gepersonaliseerde link in de mail. Dit kan tot 4 september. 

De mail is verzonden vanaf tickets@fractalized.nl. Mogelijk is deze mail in je soambox beland, Indien je de mail niet hebt ontvangen kun je contact opnemen dooro een mail te sturen aan tickets@fractalized.nl